Kadertent huren

Kadertent huren?

Op zoek naar horeca- of EHBO- tenten voor een festival? Of een complete tent voor uw tuinfeest? Met een kadertent van Vullings Verhuur kunt u alle kanten uit. Klein of groot. Een kader tent, stevig en ruim is een ideale tent voor feesten, beurzen, bruiloften en andere bijeenkomsten.

Kadertent te huur

Een kadertent is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het stevige ijzeren kader zorgt voor stabiliteit en stevigheid. Gasten zullen geen last hebben van zon of regen door het waterdichte en brandvertragende materiaal van het tentzeil. De kadertent is eenvoudig uit te breiden met zijwanden voor optimaal comfort en extra privacy.

Bovenal is dit een tent welke qua formaat compleet op maat kan worden gemaakt. Een kadertent kent geen middenpalen of zijsteunen. Met deze tent creëert u een volledige binnenruimte die compleet naar wens kan worden ingericht.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Twijfelt u nog welke tent het meest geschikt is voor een succesvol feest of evenement?

Deel uw feestplannen met ons. Vanuit jarenlange ervaring kijken we graag met u mee welke tent het meest geschikt is. Desgewenst komen we op locatie om u een passend advies te geven.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Partytentverhuur Venlo

Een tent voor ieder event. Wat uw feestwensen ook zijn, de tenten van Vullings Verhuur zullen precies de gewenste sfeer neerzetten.

Bezoek op locatie

Neem vandaag nog contact om uw partytentverhuur Limburg te regelen. Wij komen graag langs voor een advies op maat.

Deskundige montage

Snelle levering, deskundige montage en een veilige constructie kadertenten pagodetenten en partytenten.

Kadertent huren prijs

Wilt u exact weten wat het kost om een tent te huren? Bel dan voor een offerte op maat. Festival, bruiloft, verjaardag, concerten of feesten. Groot of klein. Vooral praktisch of met een luxe uitstraling?

Een tent biedt oplossing bij alle weersinvloeden, het beschermt u tegen regen, wind en zon én geeft uw feest een extra ambiance. Kiest u voor een tent van Vullings verhuur dan zorgen wij ervoor dat de tent tijdig wordt geleverd én wordt gemonteerd door vakspecialisten.